The Unexpectedly Snatching Preradiation - Goodbye Easy Street

Mycket att fixa hemma

Posted Nov. 23, 2017, 10:40 a.m. By era3s4 Tags: Hus & Hem

Det är väl härligt att kunna ha saker och ting att fixa hemma, det är så mysigt och så härligt att man bara vill sätta igång och göra det fint.
Ja det är bra att det går att göra så mycket hemma som gör att det blir mysigt och härligt. Man kan bygga och måla och och fixa i trädgården jag det finns så mycket som man kan hitta på hemma, och det är ju härligt och kul att det finns så många projekt som man kan tänka sig hålla på med.

Bra att det finns så mycket att göra

Ja det är väl bra att det finns så mycket som man kan göra och hitta på så att det känna lite extra kul att komma hem. Det blir ju lite extra kul när man vet att man har gjort det själv och att det är en själv som har gjort det. Ja man ska se till att njuta av det som man har gjort. Nu på vintern så är det mysigt att skaffa saker som passar när det är kallt och ruggigt ute, speciellt skönt skulle det vara att ha en badtunna som man kan sätta sig och värma upp sig efter en lång dag ute. Ja det är väl helt underbart skönt och mysigt att kunna sätta sig i badtunnan men familj och vänner och bara njuta av att det är så härligt och skönt.
Ja varför inte se till att skaffa en badtunna till vintern det är något som kommer att bli populärt av alla i familjen och av vänner och grannar. Som man då kan bjuda in och ha det det trevligt tillsammans med dom en kall eftermiddag eller på helgen. Ja det är härligt att ha ett eget hus och känna att det finns så många saker som man kan göra och hitta på.